de Spinnende Mug 

wolatelier: spinnen & vilten  

Adres: Drielandenhoek 31 2034 LT Haarlem

Mailadres: [email protected] 

Telefoon: 06-10929251

bel als je bent gearriveerd omdat ik in het atelier de voordeur bel niet altijd hoor!!!

Routebeschrijving:

Met de auto:

Rijdt richting Haarlem A9. Kies de afslag Haarlem-Zuid.

Na 1.2 km doorgaan N205 richting Haarlem-Zuid.

Na 3.2 km links af Amerikaweg kom je langs het Kennermergasthuis (locatie zuid).

Na 650 mtr Rechts af, dan ga je de Kennedylaan op je kruist dan de Europaweg en komt aan op de Belgielaan. Je ziet dan rechts van je “friet van Piet” vervolgens een kluszaak “Enorm” daarnaast supermarkt “De Vomar” Recht tegenover de Vomar zie je links het project waarin we wonen. Het is een pand met een blauwe daklijst. (het pand staat op de hoek Belgielaan- Frankrijklaan). Je gaat dus de Frankrijklaan in en direct rechts heb je het parkeerterrein. Er zijn ook nog parkeerplaatsen op zij van het pand. Maar je kiest dus de ingang t.o de Vomar (er zit ook nog een ingang opzij Frankrijk laan) Maar bij de ingang van het parkeerterreintje zit ook onze bellenbox nummer 31.

Let op: Wanneer je in je navigatiesysteem Drielandenhoek intoetst laat hij je nog wel eens verder rijden. Makkelijker is dus “Belgielaan” in te toetsen. Reverentie is “De Vomar”. 

Met openbaar vervoer:

Je gaat met de trein naar centraal Haarlem. Je stapt uit waar de bussen staan en je kiest bus 73 richting Schalkwijk.( Er is namelijk ook een bus 73 de andere kant op richting Ijmuiden, die moet je dus niet hebben.) Deze bus stopt precies voor onze deur. Halte Belgielaan t.o de Vomar. Steek het zebrapad over en je staat bij ons pand met blauwe daklijst. Zie verder boven.

0